Toeristen Informatie Punt De TIP Wijk aan Zee

Adres
Voorstraat 12
1949BH Wijk aan Zee


www.tipwijkaanzee.nl   |   Tel: 06-8146 8816

TIP wijkaanzee

De TIP is er voor de informatievoorziening aan toeristen en de promotie van het “toeristisch product” van Wijk aan Zee en Beverwijk.

Het informatiepunt wordt gerund door vrijwilligers. Het winkelpand wordt gedeeld met de kunstwinkel en expositieruimte van de KOP van WaZ (Kunst Ontmoetings Plek van Wijk aan Zee). Ook dit is een vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers van De TIP en de KOP van WaZ hebben zich via informatiebijeenkomsten verdiept in de toeristische informatieverstrekking.

De vrijwilligers vertellen daardoor met enthousiasme over wat er in Wijk aan Zee en omgeving te doen is. Verscheidene keren kwamen mensen later even terug om nog eens te bedanken voor de prettige en betrokken wijze waarop de informatie verstrekt werd.

Ook de ondernemers kunnen bij De TIP terecht voor het ophalen van folders en andere materialen voor de eigen klanten.

Naast dit informatiepunt draagt De TIP ook zorg voor de digitale informatievoorziening. Deze website www.tipwijkaanzee.nl is daar de uitwerking van. Vermelding op de site is kosteloos, waardoor er zo volledig mogelijke informatie kan worden verstrekt. In eerste instantie richt deze site zich op Wijk aan Zee en de activiteiten in de omgeving.

Om een website goed te laten zijn is het van belang dat de informatie actueel gehouden wordt. Als er fouten of onvolkomenheden in staan of als er zaken ontbreken dan wil De TIP dit graag weten. Ook wordt De TIP graag op de hoogte gehouden van activiteiten in Wijk aan Zee en Beverwijk voor de agenda. Mail dit dan door aan Peter Duin peter@tipwijkaanzee.nl .

De TIP voert zijn taken uit met subsidie van de gemeente Beverwijk.

Contact: T: 06-81468816 | M: info@tipwijkaanzee.nl

 
Banknummer NL46 INGB 0007 3004 79
KvK inschrijvingsnummer: 56072236
 
Openingstijden:
 
Vrijdag t/m maandag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.
 
 
 

< Terug naar contact

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.