Sporten

eropuit-sport   strandactiviteiten  

surfen

Wijk aan Zee is het eerste kustdorp boven het Noordzeekanaal. Doordat het direct naast de Noordpier van IJmuiden ligt is er een breed strand ontstaan. De golfslag is door de pier ook bijzonder, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor surfers. U kunt lessen krijgen en/of surf spullen huren voor onvergetelijk veel plezier in de Noordzee.

Ozlines-sporten

kartaboardsports-sporten

Streep

strandsporten

Het brede strand van Wijk aan Zee is uitermate geschikt voor allerlei strandsporten en strandactiviteiten. Vandaar dat een aantal bedrijven die dit soort activiteiten organiseren op het Wijk aan Zeese strand zijn te vinden. Wijk aan Zee is dus een ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een actieve teambuilding of een familiebijeenkomst op het strand. Voor grote en kleine groepen en individuele deelname.

oustandingevents-sporten

hotzone-sporten

Streep

vissen

De Noord-pier is een ideale plek voor de sportvisser. De Noord-pier is 2 kilometer lang en de beste vangst heb je als je in ieder geval halverwege de pier bent. De wandeling is geen straf, want regelmatig zie je een zeehond, een containerschip of de boot naar Engeland langskomen. Reken er maar op dat je ongeveer 25 minuten relaxt aan het wandelen bent.

Ook onder vakkundige begeleiding van een vaste instructeur kunt u met uw vrienden, personeel of  collega’s vissen. 

Meer informatie >

Streep

Golfen

Sport-golfbaanheemskerk

Sport-golfbaanspaarnwoude

Streep

  
 

sportaccomodatie

Moriaan-sporten

heliomare-sporten
 

dewalvis-sporten
 
 
 Streep

zwembaden

sportfondsenbad-kinderactiviteiten

 
waterrakkers-kinderactiviteiten
 

heerenduinen-kinderactiviteiten
Streep
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.