Kinderactiviteiten

eropuit-kinder

paasdal-kinderactiviteiten duinparkpaasdal2

Duinpark Het Paasdal beschikt over een ruim opgezette 18-holes midgetgolfbaan, geschikt voor jong en oud. Het aardige van midgetgolfen is dat iedereen het kan spelen en dat het spelletje vaak onverwachte situaties oplevert.  Minimumleeftijd is ongeveer 5 jaar.Naast een rondje midgetgolfen een plek om ook lekker buiten te tafeltennissen of tafelvoetballen. Voor de kleintjes is er de speelboot “de verzonken kotter” bij de ingang van Duinpark Paasdal.Een kinderfeestje slaagt altijd bij Duinpark Paasdal! De kinderen kunnen naar hartelust midgetgolfen en spelen, krijgen een zakje snoep en limonade, eten en een ijsje toe. De jarige kiest een kadootje uit de verjaardagsmand. Wij verzorgen eventueel ook een ontvangst met versierde cake en kinderchampagne terwijl de jarige wordt toegezongen.
 
Streep
 

De Zwaardvis

 
Een echt familie paviljoen met voor elk wat wils. De ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje en de kinderen kunnen lekker spelen op de trampolines, luchtkussen en de ballenberg. Ook liggen er voor de allerkleinste altijd wel wat emmertjes en schepjes klaar. Op het Wijk aan Zeese strand worden er diverse activiteiten georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen. Een kinderfeest, schoolreis, verjaardag of bruiloft? De perfecte locatie met een gemoedelijke sfeer voor u.
 
 
  
 
Speeltuinen
 
   
kindervreugd-kinderactiviteiten
 
peuterhoek
 
Iedereen mag spelen in de speeltuinen van heel klein tot dat de kinderen zich zelf te groot vinden. Kinderen tot zes (6) jaar dienen onder begeleiding van een ouder te zijn. Die hoeft zich dan niet te vervelen want u kunt plaats nemen op één van de vele bankjes die in de speeltuinen staan. Op het terras kunt u een consumptie kopen tegen een geringe prijs.
Streep
 
 Jeugdenvreugd-kinderactiviteiten
 
Speeltuin Jeugd en Vreugd
 
 In deze speeltuin is het voor jong en oud goed vertoeven. Zo zijn er voor de kinderen schommels, een kabelbaan, een speelheuvel met klim en klauterdorp en vele andere speeltoestellen aanwezig.
 
Streep
 
 
 
Natuurspeeltuin Moby Dick
 
 Midden in het centrum van Beverwijk ligt, tussen de huizen verstopt, een “OASE” voor kinderen en ouders: speeltuin Moby Dick. De kinderen kunnen er heerlijk spelen, terwijl de ouders/verzorgers onder het genot van een kopje koffie of thee goed overzicht over de kinderen hebben. Voor de kleinste bezoekers is een leuke kleuterhoek aanwezig. Voor oudere kinderen valt er volop te klimmen en te klauteren. Moby Dick is ook toegankelijk voor kinderen met een handicap. Rondom de speeltuin is veel groen, wat betekent dat het qua geluid een rustige speeltuin genoemd mag worden.
 
Kinderboerderijen
 
debaak-kinderactiviteiten
 
Kinderboerderij de Baak
 
 
 
animalfarm-kinderactiviteiten
 
animalfarm Beverwijk 
 
 

zwembaden

In de omgeving van Wijk aan Zee vind u verschillende zwembaden voor het hele gezin! Hieronder vind u een overzicht van de dichtstbijzijnde  zwembaden omtrent Wijk aan Zee.

zwemmen

sportfondsenbad-kinderactiviteiten

waterrakkers-kinderactiviteiten

heerenduinen-kinderactiviteiten

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.