Bioscoop en Theaters

eropuit-bios
Cineworld-bioscoopentheater
 
Cineworld
 
In Beverwijk is een grote bioscoop, Cineworld, met 6 zalen. Eerst gezellig uit eten in het restaurant Cineac en vervolgens een filmpje pakken. Cineworld ligt naast het station van Beverwijk en is dus goed bereikbaar. Ook is er genoeg parkeergelegenheid als u met de auto wilt komen. 
 
agenda-cineworld
Streepkennemertheater-bioscoopentheaterKennemer theater
In het theater vinden niet alleen voorstellingen plaats maar ook evenementen zoals vergaderingen, bedrijfspresentaties, recepties, congressen, diners en feesten.
 
Lees meer >
 
agenda-kennemertheater
 
Streep
 
  
UIT zijn en THUIS voelen in de Stadsschouwburg Velsen’, dat is het motto. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij het theater, prima horecafaciliteiten en de beste theatervoorstellingen. Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en de comfortabele theaterzaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor theatermakers en hun toeschouwers blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer. De Stadsschouwburg Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theateraanbod in de regio.
 
agenda-stadschouwburg
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.