Sonnevanck

Adres
Rijckert Aertszweg 2
1949 BD Wijk aan Zee


www.hotel-sonnevanck.nl     |     T: 0251-375300

Hotel restaurant Sonnevanck

Sonnevanck creëert kansen, ontmoetingen en ontwikkelingen voor zowel de gasten als voor de eigen organisatie. Door middel van goed (in huis) geschoold personeel wordt een gezonde prijs/kwaliteitverhouding, eerlijke & vernieuwende producten, een huiselijke/culturele en muzikale omgeving, en een gezonde & vooruitstrevende organisatie neergezet, waar mensen over spreken en graag zaken mee doen.

Op honderd meter van één van de breedste stranden van Nederland staat in Wijk aan Zee dit kleurrijke hotel, restaurant, café Sonnevanck. Het publiek, al even bont, laat zich hier verwennen door opgewekte medewerkers. 

Oma glundert er te midden van haar kleinkinderen en de jonge ouders zakken er eindelijk weer eens lekker door. De rugzaktoerist filosofeert er met aangeschoven tafelgenoten en de zakenman vergadert er met collega’s. De dorpsbewoner haalt er z’n kopje koffie of dagschotel en denkers breken er hun hoofd boven het schaakbord. De familie houdt er z’n reünie en de dichter draagt er af en toe voor. Ondertussen pingelt de beginnend gitarist er wat, en speelt de gevestigde muzikant er geregeld voor z’n plezier. De enthousiastelingen galmen luidkeels mee, anderen duiken rustig in de krant, boek of bed.
En o ja, ook de hond mag mee. Want Sonnevanck is een allemansvriend!

< Terug naar hotels

< Terug naar restaurants

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.