Timboektoe

Adres
Reyndersweg 1
1951 LA Wijk aan Zee


www.timboektoe.org   |   T: 0251-373050

Timboektoe

Strandpaviljoen Timboektoe is een stukje verscholen paradijs aan de Nederlandse kustlijn, bij de Noordpier van Wijk aan Zee, aan één van de beste surfstranden van Nederland. Deze bijzondere plek is sinds de oprichting in 1996 langzaam uitgegroeid tot de de verwezenlijking van het ‘alternatieve strandleven’ en staat al jaren in de top 10 van beste strandtenten van Nederland.

Gezellige mensen, goede muziek en lekker eten is bij Timboektoe dagelijkse kost, in een uniek decor van zee, duin, kanaal en hoogovens. De professionele, open keuken is er voor iedere gelegenheid; van een compleet diner tot snelle hap, van uitgebreide lunch tot een lekker ontbijt of gewoon iets lekkers bij de koffie – alles met verse en biologische ingrediënten. Ga naar ‘Eten & Drinken’ voor het uitgebreide menu en reserveringen.

Verder is het ook regelmatig goed feesten bij Timboektoe met de hipste bands en DJ’s uit binnen- en buitenland en vele speciale evenementen. Bij ‘Agenda’ vind je de programmering van de komende maanden. Ook in de koudere maanden of op de minder mooie zomerdagen is het trouwens goed toeven bij Timboektoe, met grote ramen rondom en een gezellige open haard. Kijk maar eens bij onze foto’s!

Kortom, Timboektoe heeft het gewoon allemaal: het hele jaar geopend, een heerlijke keuken, een vooruitstrevende live- en nachtprogrammering, alle voorzieningen voor elke watersport denkbaar en een letterlijke zee van ruimte. Kom genieten!

Timboektoe is het hele jaar geopend, ook in de wintermaanden iedere vrijdag vanaf 16:00 (keuken vanaf 17:00) en zaterdag & zondag vanaf 10:00 (keuken vanaf 11:00) geopend! Dus kom lekker chillen bij de haard met een warme choco of lekker dineren van onze heerlijke winterkaart!

< Terug naar strandpaviljoens

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.