Tas-Toe

Adres
Burg. Rothestraat
Wijk aan Zee


www.tas-toe.com   |   T: 0621883872

Tas-Toe

Het winkeltje TASTOE verkoopt allerlei soorten cadeau-artikelen, kleine en grote hebbedingetjes, voor kleine en iets grotere prijzen. Ook kunnen cadeaus besteld worden, bv. een grotere boeddha.

Het winkeltje is een creatie van Helmi van Sterkenburg, zij heeft de opleiding textiele werkvormen en handvaardigheid gedaan! Vanwege deze aktes is zij dus bekend in allerlei technieken en vindt het dus fijn om allerlei objecten te maken en deze vaardigheid aan anderen over te dragen. Ook worden deze creaties op bestelling gemaakt, als men geen cursus kan bijwonen.

Bij Tas Toe zijn er regelmatig creatieve workshops. Voor meer informatie kunt u langskomen in de winkel of bellen naar 06-21883872.

Achter het winkeltje is ook een timmerwerkplaats. Ruud van der Klooster, al 25 jaar zelfstandig werkzaam in onder meer tentoonstellingbouw en timmerwerken. In de timmerwerkplaats kunnen “meubels op maat” gemaakt worden. Van keuken tot badkamermeubel, computerkast enz.

< Terug naar winkels

tastoe-zomerhuis

Verblijven in Wijk aan Zee dichtbij het strand? Tas Toe verhuurd ook zomerhuisjes! Meer informatie in de winkel of bel : 06-21883872.

< Terug naar vakantiewoningen 

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.