Rijk aan Zee

Adres
De Zwaanstraat
Wijk aan Zee


www.rijkaanzee.com |   T:0251-374665

Strandopgang De Zwaanstraat aan de linkerkant.

Rijk aan zee

Wakker worden op een unieke locatie!

Altijd al eens wakker willen worden in een luxe lodge op het strand met het geluid van de zee en meeuwen op de achtergrond? Daarvoor hoeft u nu niet meer ver van huis! Op het prachtige brede strand van Wijk aan Zee boekt u een van onze lodges..

Beschikbaar zijn comfortabele lichte lodges, met alle luxe en comfort die u van een sterrenhotel gewend bent. De lodges zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en geëxploiteerd, dus met respect voor de omgeving. En ze bieden uitzicht op een van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een prachtige zonsondergang, gewoon vanaf uw veranda…

Een volledige hotelservice is mogelijk, of u nu dagelijks uw lodge schoongemaakt wil hebben, ontbijten in uw lodge, roomservice of gebruik wil maken van de boodschappen service. Het team staat voor u klaar!

De huisjes zijn voorzien van een luxe badkamer met douche en toilet. Een royale 2-persoons bedstede en een afzonderlijke slaapkamer met stapelbed. De living is voorzien van een kleine, maar complete keuken. Deze is voorzien van: dubbele inductiekookplaat, een spoelbak en een koelkast met vriesvak. Er staat een luxe zitbank, die in een handomdraai omgetoverd kan worden tot 2-persoons slaapbank. Ook is er een eetmeubel voor maximaal zes personen. Uiteraard is het huisje voorzien van een eigen veranda met uitzicht op zee.

Voor de lodges is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame of hergebruikte materialen.  Dit uit zich o.a. in de vloer- en wandbekleding, die minimaal 25 jaar meegaat. Dit overigens zonder tekort te doen aan de luxe uitstraling. De stijl van de huisjes is rustig en warm, met een knipoog naar het ruige leven op zee, maar met een warmte die je meteen een huiselijk gevoel geeft.

< Terug naar overnachten

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.