Kop van WaZ

Adres
Voorstraat 12
1949 BH Wijk aan Zee


www.kopvanwaz.org  |   T: 06-81468816

KopvanWaZ

De KOP van WaZ bestaat uit een tentoonstellingsruimte, met wisselende exposities, en een winkel.

In de winkel zijn kleine en grote, bijzondere, aandoenlijke of grappige handgemaakte objecten van schelpen, keramiek, natuurlijk schilderijen, sieraden, lampen, brons, glas etc. t.e vinden

Ook in de collectie de gedichten van Plint. Raampoëzie, het snikgedicht, de gedichten aan tafel, compleet met servetten. Een plezier om te geven en een genot om te krijgen.

Boeken mogen niet ontbreken! Een kleine collectie kunst, gedichten, verhalen, en speciale oplages zoals “een Zee van Staal”. Alle beelden op een los blad gefotografeerd met een uitvoerige beschrijving van het ontstaan.

Dan de kunstenaarsmaterialen, met o.a. acrylverf van ARA, diverse   kwasten, opgespannen schilderslinnen, speksteen, enz. Ook erg leuk voor kinderen.

Workshops: Voor vrienden, kinderen of zomaar met elkaar een middag of avond creatief bezig zijn. De KOP van WaZ biedt je veel mogelijkheden voor een inspirerende workshop op maat.

Beschilder je eigen Lamp. Het glas is transparant, je kunt een foto, poster of een ander plaatje meenemen om onder het glas te leggen en dat over te trekken. Iedereen kan op deze manier het glas beschilderen. Er wordt op afspraak gewerkt, alleen of met een groep. De workshop wordt gegeven door Ella de Jong.

Workshop Keramiek beschilderen. De workshop wordt begeleid door Ginny Bartholomée bij het bedenken van je eigen ontwerpen. De workshop duurt twee en een half uur, in die tijd moet het mogelijk zijn een serviesstuk te beschilderen en te glazuren.

Workshop Kop boetseren. In de eerste les wordt gekeken naar de vorm van een hoofd, de stand van ogen, neus etc. Hiervoor wordt twee en een half uur uitgetrokken. Hierna hebben de koppen zo´n twee weken nodig om langzaam te drogen en gestookt te worden. Vervolgens kom je nog eens terug om de koppen te schilderen en te glazuren. De workshop wordt gegeven door Ginny Bartholomée.

Workshop Poëzie. Wat is poëzie en wat is het verschil tussen poëzie en een gedicht? Wat is er nou mooier dan te ontdekken dat je ´het´ ook in je hebt! De workshop wordt gegeven door Alie Blokhuis.

Kinderfeestje. De kinderen zijn ongeveer twee uur bezig. Je kunt kiezen uit: maskers maken, mozaïeken, schatkistjes maken, schilderen op doek. Vanaf 6 jaar.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Dit kan per telefoon, email en natuurlijk tijdens de openingstijden van de winkel.

Openingstijden:

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag: 13.00 – 17.00 uur.

 

< Terug naar winkels

< Terug naar musea en exposities

Upcoming Events

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.