De Waterakkers

Adres
Kerkweg 217
1964 KJ Heemskerk


www.waterakkers.nl |   T: 0251 -232979

Waterrakkers

De recreatieve zwemliefhebbers kunnen bij de Waterakkers iedere dag en het gehele jaar door terecht (met uitzondering van Koninginnedag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag). Een leuk dagje uit of zomaar een paar uurtjes tussendoor, iedereen kan zich er uitstekend vermaken. In het ‘Zwembad van het Jaar’ staat de veiligheid van de bezoekers hoog in het vaandel. Het zwembad de Waterakkers is dan ook in het bezit van het “Keurmerk Veilig & Schoon”.

Het dragen van armdrijvers (zwemveugels) is verplicht voor alle kinderen die niet in het bezit zijn van een A diploma.

Omdat de Waterakkers graag ‘voor elk wat wils’ wil bieden, is het karakter van sommige zwem-uren aangepast aan de specifieke wensen van de bezoekers.

Het zwemparadijs is doorlopend geopend en er geldt een onbeperkte verblijfsduur.

Komt u met een groep van 20 personen of meer naar ons zwembad, dan willen wij dit graag van te voren weten. U kunt dit telefonisch doorgeven aan onze receptie.

Kledingkluisjes, baby-aankleedtafels en kussens, comfortabele ligstoelen, zwembadbuggies en kinderboxen zijn uiteraard beschikbaar.

Naast een heel veel binnenvertier, kan men rond half mei ook genieten van ons buitenterras, zonneweide en buiten peuterbad.

 

< Terug naar sporten.

< Terug naar kinderactiviteiten

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.