Bruut Bikes

Adres
De Zwaanstraat 14a
1949 BC Wijk aan Zee


www.bruutbikes.nl   |   06-4564 8386

 

BRUUT Bikes is gespecialiseerd in het organiseren van Tours en het geven van Clinics op zgn. Fatbikes. Tevens heeft BRUUT Bikes zijn eigen werkplaats voor service en reparatie van je mountainbikes, fatbikes en race/sportfietsen.

Een Fatbike is een MTB die op grote voet leeft 😉 De fietsen zijn uitgerust met extra brede banden van zo’n 10cm. Toch blijven deze fietsen verrassend licht rollen over obstakels en doen ze het fantastisch in het mulle zand. Zelfs in de sneeuw staat de Fatbike z’n mannetje! Het rijgevoel met een Fatbike is met niets te vergelijken. BRUUT Bikes maakt voor zijn clinics en Tours gebruik van de Silverback Scoop Fatty. Deze fiets vindt zijn oorsprong in Duitsland en wordt veel geëxporteerd naar Zuid Afrika en Australië. Dé landen waar de Fatbike een enorme populariteit geniet.

Met een Fatbike kan je alle kanten op; bos, duinen, strand en polder. De parcoursen waar we gebruik van maken hebben verschillende ondergronden. Voor bos en duin gaan we om de hoek in Wijk aan Zee of naar het uitdagende MTB parcours in de Schoorlse duinen. Voor duin maken we tevens gebruik van het parcours op Circuitpark Zandvoort en voor de ‘fatte’ klei verplaatsen we ons naar het Bikepark in Spaarnwoude.ruut

De Fatbikes zijn ook te huur met een gids die geen rij technische instructie geeft, maar een veilige en uitdagende route kiest overeenkomstig het niveau en de wensen van de groep en daarnaast eventuele pech verhelpt.

BRUUT BIKES VERHUURT OOK OERHOLLANDSE UNION FIETSEN (7 VERSNELLINGEN).

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.