Beachclub Oost 3

Adres
Relweg 59
Wijk aan Zee


www.beachcluboost3.nl   |   Strandopgang Relweg rechts.

Beach club oost 3

Beachclub Oost 3 is een gezellige strandtent gelegen aan het noorderbad, ook wel de opgang van Heliomare. Het strand van Wijk aan Zee is één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse kust. Dit biedt de badgasten genoeg rust en ruimte. Of u nu komt voor een rustig dagje aan zee of voor een lange strandwandeling langs de duinen, dan is Wijk aan Zee uw badplaats!

Beachclub Oost 3 is de perfecte locatie voor uw feest of andere bijeenkomst. Van compleet verzorgde bruiloft tot kleine vergaderingen, alles is mogelijk en binnen elk budget. Beachclub Oost 3 beschikt over een ruim terras waarop u met grote groepen kunt genieten van bijvoorbeeld een bbq bij zonsondergang. Het paviljoen is groot genoeg voor een perfecte feestavond. Tevens beschikt ons paviljoen over een geluidsinstallatie en beamer, waardoor het tevens een ideale locatie is voor een vergadering. Beachclub Oost 3 kan ook een bedrijfsuitje met sportieve activiteiten voor u realiseren. Door de jarenlange ervaring en samenwerking met diverse evenementen bureau’s kan Beachclub Oost 3 verschillende indoor een outdoor activiteiten aanbieden.

Beachclub Oost 3 is zeer gastvrij voor mindervalide, door middel van een ruim terras en een speciale toiletruimte. Bovendien is het vanaf Heliomare goed bereikbaar via de betonnen strandopgang.

< Terug naar strandpaviljoens

Upcoming Events

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.