Kampeerterrein Aardenburg

Adres
Stetweg 4A
1949 CZ Wijk aan Zee


www.aardenburg.info   |   T: 0251-374372

Aardenburg-camping

Camping Aardenburg in Wijk aan Zee ligt op slechts 2 minuten lopen van de duinen en de bossen en op ongeveer 5 minuten lopen van het strand. Het Noord-Hollands duinreservaat is met 5300 hectare een van Nederlands grootste natuurgebieden. Camping Aardenburg is daarom de uitgelezen plek voor natuur- en strandliefhebbers om de vakantie door te brengen. Op fietsafstand kunt u genieten van de schepen in de havens van IJmuiden, het uitzicht over het Noordzeekanaal of vissen vanaf de pier! Wijk aan Zee ligt nabij steden als Haarlem (10 km), Alkmaar (15 km) en Amsterdam (15 km), waardoor ook cultuurliefhebbers snel hun vertier kunnen vinden. 

De vakantiebungalows staan rondom een centraal gelegen gras- en speelveld. Kleine kinderen kunnen lekker spelen in de speeltoestellen en de wat grotere kinderen hebben een eigen ontmoetingsplaatsje. Uw auto kunt u op een eigen parkeergelegenheid direct aan de rand van de camping parkeren. 

De vakantiebungalows zijn particulier bezit en eigendom van de bewoners. De beheerder wil graag voor u bemiddelen met de eigenaar voor verhuur. Indien u interesse hebt voor een permanent vakantieadres kunt u dit bij de beheerder melden, incidenteel komt een vakantiebungalow vrij. U wordt dan bij de vereniging ingeschreven.

 

< Terug naar campings

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.