Aan zee slapen

Adres
Strandopgang Relweg
Wijk aan Zee


www.aanzeeslapen.nl   |   info@aanzeeslapen.nl

Aanzeeslapen

Wordt één met de natuur! Geniet van het spectaculaire uitzicht op de  in- en uitgaande zeeschepen op zee, welke de pieren van IJmuiden bevaren. Deze unieke Zeehaven ligt op loopafstand van het strand Wijk aan Zee.

Direct aan de Noordzeekust, bieden wij u de mogelijkheid om comfortabel op het strand van Wijk aan Zee te recreëren. Er is van alles te doen als wandelen, fietsen, vissen, surfen, spelen, sporten, etc. Door de duinen kunt u eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Daarbij ligt Wijk aan Zee centraal gelegen tussen grote, mooie steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

In mei 2012 is er gestart met de verhuur van tien geheel nieuwe vier persoons strandhuisjes. De huisjes zijn gebouwd met als uitgangsbasis de ervaring en belevenis van 25 jaar strandhuisbewoners. 

De huisjes zijn compleet ingericht en voorzien van alle denkbare comfort. Zo zijn alle huisjes voorzien van elektra en centrale verwarming, een geheel ingerichte keuken, toilet & douche en WiFi.

De plaatsing van de huisjes is speels van opzet, namelijk in twee rijen: zes huisjes op de 1e rij (zeezijde) welke direct uitzicht op zee en strand hebben. En zes huisjes op de 2e rij (duinzijde) voor de mensen welke iets meer privacy ambiëren. Tevens zijn deze huisjes iets meer beschut tegen de wind.

Kom genieten van deze unieke mogelijkheid! Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. 
Vol is Vol.

 

< Terug naar overnachten

Upcoming Events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Kaart wordt geladen...
    Print Friendly, PDF & Email

    Reacties zijn gesloten.