Workshop Acryl – Thema Neuro Art

Datum / Tijd
26/03/2023
10:00 - 12:30

Locatie
Kop van WaZ

Categorie


Schilderen vanuit je onderbewustzijn. Een leuke en ontspannende manier om te creëren. We maken gebruik van acrylverf en verfstiften. Neuro-Art of Neuro grafisch tekenen en schilderen is niets minder dan een patroon van lijnen en figuren zonder begin of einde op papier of doek. Je tekent of schildert hierbij vanuit je onderbewustzijn. Deze teken/schildermethode is voor (bijna) iedereen geschikt. Er zit géén diepere betekenis achter dan ontspanning en het creëren van een kunstwerk. Deze techniek is ontwikkelt door Paul Piskarev, een Russisch psycholoog. Hij geeft aan dat er nieuwe goede verbindingen in je hersenen ontstaan door neurografisch tekenen.

Enkele uitspraken over Neuro-Art:

‘Neuro-Art is een vorm van stress verlichter en van meditatie, kalmeert de hersenen en creëert tevens een prachtig kunstobject’.
‘Het is een soort kunst en een buitengewoon leuke en ontspannende manier om te creëren’!
‘Het is het doorbreken van patronen, het vinden van nieuwe oplossingen, het vinden van organische manieren om verouderde patronen in ons leven los te laten’
‘Neuro-Art is een ontspannende kunst vorm waarbij je lijnen en ontwerpen maakt door jezelf soepel en willekeurig te laten kennen’!
Kortom, een vorm van tekenen en/of schilderen waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Niets is fout. Alles mag er zijn in wie je bent en wat je maakt.

Tijdelijk uniek concept:
Je bepaalt zelf na afloop wat je de workshop waard vind. Richtprijs is 30 euro inclusief materiaal. Betaling na afloop van de workshop via een open tikkie maar pin en contant is ook mogelijk.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.