Timboektoe Eindfeest 2019

Datum / Tijd
05/10/2019
22:00

Locatie
Timboektoe

Categorie


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekstEspaña Circo Este
Tony Clifton
Ocean Tribe
Creepin’ Johnson
DJ Kickflip
DJ Shuffle – NL
& meer!

*****

De zomer van 2019 zit er helaas weer op, maar niet voor we hem officieel hebben afgesloten met een enorme knalfuif – in traditionele Timboektoe-stijl. Er is weer een blik te gekke bands en DJ’s opengetrokken om dit seizoen nog één keer helemaal los te gaan!

Dit keer staan de Italiaanse feestbeesten van España Circo Este op het Timboektoepodium voor een heerlijke set keihard swingende tangopunk en serveren de beachbums van Ocean Tribe als voorgerecht ultiem chille zomerse surf vibes. Aan de muzikale knoppen draaien onze muzikale rotsen DJ Shuffle – NL en DJ Kickflip tot laat, die samen van alle markten thuis zijn en altijd de slippers in de lucht krijgen.

In de tweede zaal Kamango wordt het weer een rockende party met de return van onze favoriete garagerockers Tony Clifton en de mannen van Creepin’ Johnson met rauwe bluesrock. Achter de draaitafels maakt een nog nader te noemen maar niet geheel onbekende DJ het feest compleet tot in de kleine uurtjes met een heerlijk obscure vinylcollectie.

Timboektoe blijft natuurlijk ook in de wintermaanden gewoon 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

—–
Aanvangstijd: 22.00
Toegangsprijs: €16
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze online ticketshop (timboektoe.org/timboektoe-agenda/). Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.