Theater: WALD op Forteiland IJmuiden

Datum / Tijd
27/10/2019
10:00 - 18:00

Locatie
Forteiland IJmuiden

Categorie


Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Je komt aan op forteiland IJmuiden met een kleine groep mensen… dit is het dan: het einde. Wat ga je doen met de tijd die nog over is? En hoe kijk je naar de mensen om je heen als je weet dat het de laatsten zijn die je zult zien?

Theatergroep Trans//missie maakte WALD geïnspireerd door de vraag wat naderende rampspoed met een mens doet. Het is een performance waarbij ze zelf naar de achtergrond treden en het publiek samen met de omgeving de hoofdrol laten spelen. Een poëtische theater-ervaring over samenkomst en afscheid. Over groepsdieren en einzelgängers. Een indringende beleving op een prachtige locatie.

Deelnemers verzamelen bij de Kop van de Haven en worden vanaf daar per boot naar het Forteiland gebracht.
Exact 1 uur later bent u weer terug op de Kop van de Haven, het is niet mogelijk om langer op forteiland te blijven dan de duur van de voorstelling.
Minimale leeftijd om deel te nemen is 12 jaar.
WALD is een buitenvoorstelling; op forteiland is het altijd winderig. Wij adviseren u te kleden naar de weersomstandigheden.

7 voorstellingen op ieder vol uur. Toegang gratis. Reserveren via: www.eventbrite.nl/e/tickets-theater-wald-op-forteiland-ijmuiden-74606428837

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.