Rondleiding Atlantikwall

Datum / Tijd
28/07/2019
11:30 - 14:30

Locatie
Het Hoge Duin

Categorie


De excursie start vanuit het hotel Het Hoge Duin, waarbij ook het onderliggend bunkercomplex wordt aangedaan het voorliggende manschappenonderkomen. Daarnaast worden bij beide rondleidingen een Küver manschappenonderkomen, twee manschappenbunkers van het type M151, een radarbunker type V143, een overdekte loopgraaf met onderkomen en tot slot een keukenbunker bezocht.

Bij aanmelding wordt een ‘hand-out’geleverd waarmee men zich inhoudelijk kan voorbereiden. Vooraf wordt een presentatie over de Atlantikwall en de te bezichtigen bunkers  gegeven. Deelname geschiedt op basis van individuele inschrijving. De rondleidingen staan altijd onder leiding van een gids. Duur ca 3 uur.

Het maximale aantal deelnemers per ronde is ca. 22, terwijl een minimum van 12 wordt aangehouden. Aanmelden is verplicht, daar een te grote toeloop het betreden van de relatief beperkte ruimtes in de bunkers moeilijk maakt.

De kosten bedragen € 12,-, inclusief koffie/ thee. Op aanvraag zijn ook excursies voor groepen mogelijk. Aanmelden verplicht bij: Atlantikwallwaz@gmail.com

www.rondjewijkaanzee.nl/videoatlantikwall/

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.