PUUR SUNSEA “Spring Party”

Datum / Tijd
16/04/2023
14:00

Locatie
Beachclub SunSea

Categorie


‘Spring is in the air’, dat heerlijke gevoel van innerlijke vrolijkheid omdat je vogels hoort zingen, de dagen lekker lang worden en alles om je heen begint te groeien. De aanblik van bollenvelden, de eerste asperges, lammetjes in de wei en bubbels in je glas.
Ieder seizoen heeft zijn eigen aardigheden maar wij zeggen: “Het positieve gevoel van de lente is het mooiste dat er is!! En wij vinden dat die Lente gevierd moet worden!!
In navolging van de afsluiting van het strandseizoen, die PUUR ZEE, PUURWIJN.shop en de SUNSEA Beachclub vorig jaar tot eendrachtige samenwerking bracht en tot een fantastische middag leidde met heerlijke Live Jazzmuziek van Eduardo Blanco en echt super lekkere happen en bijpassende wijnen, hebben we unaniem besloten dat we op zondag 16 april jullie gaan verwennen met de voorjaarsversie van onze mooie coöperatie.

We ontvangen jullie vanaf 14:00 uur met een glas heerlijke lentebubbels!
En daarna barst het Lentefeest helemaal los met 4 fraaie gerechtjes van PUUR ZEE en 4 overheerlijke gerechtjes van Sunsea. Daarbij de bijpassende proefglazen (1/2 glazen) wijn die met liefde en toewijding zijn geselecteerd door Cathy en de Jazzy begeleiding door Eduardo Blanco en zijn band.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.