Presentatie verschillende scenario’s voor Wijk aan Zee (vol)

Datum / Tijd
02/11/2021
19:00 - 20:00

Locatie
Sportterrein - Doolhof

Categorie


De ontwerpers van Space&Matter presenteren verschillende scenario’s voor Wijk aan Zee, met als focus het de toekomst van het gebied rond Dorpsduinen en Relweg (Heliomare). In dat gebied zijn verschillende organisaties gevestigd die op termijn iets willen met hun accommodatie; zoals Heliomare, de Hartekamp Groep (Juttersoord) en het Dorpshuis. Space&Matter kijkt naar koppelkansen en mogelijkheden om samen te werken.

De ontwerpers willen met verschillende scenario’s de effecten en kansen voor heel Wijk aan Zee zichtbaar maken, als er in dit gebied een samenwerking tussen de verschillende organisaties gaat ontstaan. Op 4 oktober hebben zij al meningen en ideeën van dorpsbewoners opgehaald, tijdens een goed bezochte bijeenkomst in het Dorpshuis. De presentatie van deze bijeenkomst is terug te vinden op dorpsplanwaz.nl/dorpsplan. Met deze inbreng zijn zij nu aan de slag gegaan om verschillende scenario’s te maken, die zij op 2 november aan inwoners gaan presenteren. Het doel is om uiteindelijk de beste oplossing voor het dorp te vinden.

Kom je ook? Meld je aan via www.dorpsplanwaz.nl/agenda of mail naar gangmaker@annna.nl. Dat helpt ons ontzettend om een goede bijeenkomst te organiseren.

Scenario’s voor Wijk aan Zee
Datum: 2 november, 19.00-20.00 óf 20.15-21.15
Adres: de kantine van SV Wijk aan Zee, Duinrand 1

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.