Open dag Heliomare

Datum / Tijd
15/04/2023
10:00 - 15:00

Locatie
Heliomare

Categorie


Heliomare is een veelzijdige organisatie met al 90 jaar dienstverlening op het gebied van medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen, re-integratie, speciaal en voortgezet speciaal onderwijs en behandeling en begeleiding. En dat op meerdere locaties in Noord-Holland.

Eenmaal in de vijf jaar openen we onze deuren zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen van wat Heliomare dagelijks voor kinderen, jongeren en volwassenen betekent.

U kun deelnemen aan rondleidingen en demonstraties. Daarnaast valt van alles te ervaren:

  • Hoe is het om te rijden in een handbike?
  • Hoe is het om te lopen met behulp van de jongste innovatie op loophulpgebied; de Rysen™?
  • Op welke manier doen de professionals van Heliomare onderzoek naar de werkcapaciteit van iemand die tijdelijk niet kan werken en hoe begeleiden de professionals iemand vanuit een verzuimsituatie weer naar werk?
  • Ook over het (voortgezet) speciaal onderwijs op de verschillende locaties van Heliomare staan professionals belangstellenden graag te woord.
  • Hoe geven wij (voortgezet) speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren die gespecialiseerde ondersteuning nodig hebben bij leren en ontwikkelen?
  • Hoe ga je thuis om met hersenletsel na de revalidatieperiode? Oefeningen die onderdeel zijn van het behandelprogramma Hersenz.

Verder is er een banenmarkt waarbij geïnteresseerden zich kunnen informeren over werken en stagelopen bij Heliomare.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.