Muzikale wandeling vanuit je stoel met Zingende Gids Mariëtte van Soest

Datum / Tijd
23/09/2023
20:00

Locatie
Badgastenkerk

Categorie


Tijdens dit evenement vertelt Mariëtte over de plekken in Wijk aan Zee die bezocht worden. Uiteraard zingt ze de liedjes uit de wandeling. Ze wordt op gitaar begeleid door Ab Winkel, die ook de componist is van veel van de liedjes. Het geheel wordt ondersteund door beeld dat is geschoten door Jan Paul van der Meij. ,,De beelden worden op een scherm geprojecteerd. Zo wordt de beleving zo compleet mogelijk”, aldus De Zingende Gids. Dit jaar zijn er enkele mooie nieuwe liedjes toegevoegd. ,,We voelen dat het nog beter is geworden”, aldus zangeres/gids Mariëtte van Soest.

Wijk aan Zee kent al enkele decennia lang een soort van liedjescultuur. De Zingende Gids brengt de verschillende facetten van het dorp Wijk aan Zee zingend onder de aandacht.
Deelnemers aan de wandeling van het eerste jaar waren uitermate complimenteus en soms diep geroerd. ,,Het was hartverwarmend om te horen.”  De Zingende Gids houdt met de wandeling een deel van het Wijk aan Zeese muziek-repertoire levend en zorgt ook voor uitbreiding van de liedjesschat. Zo zijn er dit jaar maar liefst drie nieuwe liedjes toegevoegd”
Entree: vrije donatie na de sensatie

Reserveren: www.j-p.nl/reserveren

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.