Movies in de Maui: Surf’s Up

Datum / Tijd
01/03/2023
14:00 - 16:00

Locatie
Aloha Beach

Categorie


Iedere maand organiseren we een ‘Movies in de Maui’. Normaal gesproken doen we dit op vrijdag, maar in de vakanties organiseren we op de woensdag ook een Movies in de Maui Keiki Edition. Een leuke film voor onze kleinere vrienden op de woensdagmiddag.

Deze editie: Surf’s Up. Onbekend feit: het surfen is eigenlijk uitgevonden door pinguïns! In de animatiefilm Surf’s Up volgen we een van die surfkampioenen, de eigenzinnige Cody Maverick, tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar: De Big Z Memorial. Met als boodschap: geef nooit op, zoek je eigen weg, en vriendschap is belangrijker dan winnen. Leuk is de vorm waarin de film is gegoten: een mockumentary, compleet met ‘interviewfragmenten’ en ‘oude journaalbeelden’. In de originele, Engelstalige versie met de stemmen van o.a. Shia LaBeouf, Jeff Bridges en Zooey Deschanel. In de Nederlandstalige versie met de stemmen van o.a. Ruud Feltkamp, Bartho Braat en Vivienne van den Assem.

Entree is gratis. Er hoeft niet gereserveerd te worden. Kom lekker binnenlopen, er is plek genoeg! De film wordt gesponsord door onze vrienden van Ben & Jerry’s. Tot woensdag 1 maart?

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.