Kerstochtend voor senioren vanaf 75 jaar

Datum / Tijd
17/12/2021
10:00

Locatie
Sportterrein - Doolhof

Categorie


De Kerstman zal tussen 10.00 en 10.15 uur de gasten verwelkomen en na het welkomstwoord zal er, onder  rustige Kerstmuziek, een kopje koffie of thee met wat lekkers worden geserveerd. De seniorenochtend wordt afgesloten met een heerlijk kopje soep en een broodje. Tijdens het samenzijn zullen er oude foto’s van Wijk aan Zee en haar inwoners worden getoond.

Bent u geïnteresseerd in deze seniorenochtend en behoort u tot de doelgroep dan kunt u zich tot uiterlijk 10 december opgeven bij Leny Stolp. Zij is bereikbaar via 0215-375373 of 06-27448592, en indien u moeilijk ter been bent en niet kan worden gebracht en/of gehaald dan kunt u dit aan Leny doorgeven.

Het zij uitdrukkelijk vermeld dat er maximaal 60 plaatsen beschikbaar zijn en vol is vol, dus geef u snel op. Tenslotte wijst het team u erop dat er gecontroleerd wordt op uw QR-code en identiteitsbewijs, vergeet deze dus niet mee te nemen. Het mag voor zich spreken dat de coronamaatregelen van de regering gerespecteerd worden en bestaat er dus de mogelijkheid dat het evenement geen doorgang kan vinden, houdt de nieuwsberichten hierover goed in de gaten.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.