Kerstconcert Odulphuskoren

Datum / Tijd
13/12/2019
19:30

Locatie
Sint Odulphuskerk

Categorie


De kerk is speciaal voor dit concert al helemaal in kersttooi en een uur lang kan er genoten worden van optredens van het Odulphuskoor, het Themakoor en het gelegenheidsjeugdkoor.

Het jeugdkoor wordt elk jaar na de herfstvakantie gevormd uit  kinderen  van Wijk aan Zee die graag zingen. Het staat onder leiding van Chantal van der Meer en toetsenist Lieke van der Mey zorgt voor de muzikale begeleiding. Zij repeteren elke vrijdagavond en er wordt  gezongen tijdens de familievieringen die elke derde zaterdagavond van de maand gehouden worden. Daarnaast zijn er in de decembermaand optredens op diverse plekken in Wijk aan Zee, waaronder de kerstsamenzang op het plein en uiteraard de viering op kerstavond samen met het Themakoor.

Dit seizoen staat er  in maart aanstaande  een musical over Sint Jozef op het program, daar wordt al stevig voor gerepeteerd.

U kunt  genieten van al die Wijk aan Zeese  muzikaliteit, afgewisseld met gedichten,  vanaf 19.30 uur. Na afloop is er de traditionele glühwein en warme chocolademelk. Toegang is gratis, maar een donatie voor de onkosten kan gedaan worden in de witte vazen achterin de kerk.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.