Jutterspad

Datum / Tijd
07/07/2019
13:00

Locatie
Diverse plekken in Wijk aan Zee

Categorie


Fantastisch om erbij te zijn en al helemaal om te mogen komen spelen. Uniek! Vele bandjes die muziek maken bij gastvrije Wijk aan Zeeërs in de tuin of in de huiskamer.

1 Twijfelbrigade Een ding is zeker: misschien is er wel niets zeker. De Twijfelbrigade maakt niet altijd liedjes waar betweters van in de war raken.
  De verhalendames Volgens de Verhalendames kun je mooie woorden overal vinden. Theaterschrijfster en dichter Stella van Lieshout, slamdichter Demi Baltus en stadsdichter Isa van Klaveren laten je horen welke ze gevonden hebben..
2 Blazersgroep Het Dorp Voormalig Arion-lid Klaas van Amersfoort kwam op het idee om op een spontane, interactieve manier een blaaskapel op te zetten…..
3 Rusty Cage Rootsrock met een vleugje indie. Eigen werk en covers van o.a. Tom Petty en Ryan Adams
  7ty7 unplugged Voor liefhebbers van de MTV unplugged sessies uit de jaren 90.  Herbeleef de Seattle sound uit deze roerige periode
4 Decades Ze spelen “voor elk wat wils”, gevoelige pop, stevige rock, akoestisch, dampende blues, kortom luisteren en dansen.
  4 of a Kind Vier dames zingen a capella jazzy repertoire
5 Fonk Bekende en minder bekende nummers, in een akoestische jas! Laat je inspireren door drie zangeressen begeleid door gitaar en percussie.
6 Vrijuit Zingen Elk jaar weer van de partij op het Jutterspad: het enthousiaste Wijk aan Zeese koor Vrijuit Zingen.
  WazCo & Duitse gasten

Jong talent

Prachtige luistermuziek. Songs uit alle windstreken, ballads, uptempo, met inbreng van Duitse gasten en jong talent
7 The lyrical Twins Twee gitaren en twee stemmen. Zelf geschreven songs en covers, waarbij de harmonieën centraal staan. Inspiratiebronnen: ‘’Simon and Garfunkel’’ en ‘’Mumford and Sons’’.
  Leo & Friends Veel plezier en lekkere muziek maken, dat is wat Leo en deze vrien­den willen, met jou erbij, dat spreekt voor zich.
8 Mariëtte & Ab Geniet in hun sfeervolle tuin van tien van hun mooiste akoestisch gebrachte luisterliedjes.  Ab speelt daarbij de gitaar.
9 Duo Paconini Een muzikale reis van klassiek, gipsy en flamenco naar  Russische muziek, met flamencovirtuoos Serge Heman (gitaar) en gipsykoning David van Aalderen (gitaar)
  Slagzij Een vrolijk en veelzijdig repertoire van bluesy jazz tot Zuid-Amerikaanse passie, chansons en tango met zang, contrabas, slagwerk en de saxofoon in een vrije rol.
10 Baldados Heerlijke ruige gitaarrock van met name Australische bandjes, met stevige zang. Hier kun je niet omheen.
  Marc & Eland Marc en Hella verrassen je met hun gevoelige vertolking van oud en nieuw repertoire.
11 Jack Juda Jack, Nui en Wessel brengen een rijke mix van rock, blues, soul en hip hop
  The Musik Techno Lamaj Uniek, zelfgemaakt elektrisch geluid, geproduceerd met een analoog modulair livesysteem van DIE MUSIK
12 Jeff Templon Jeff groeide op in North Carolina, tussen de bluegrass, beach music, country, soul, southern rock en new wave.  Hij neemt een gitaar en aantal favoriete nummers mee naar Jutterspad.
  Kinderspel Flint, Maks, Noël en Tom: vier jongens van 10-13 uit Wijk aan Zee. Een eigenzinnige show met gitaren, piano en zang.
  WaZ3 Zit in een rieten strandkorf en luister naar Ab, JP en Saskia. Zij spelen hun mooiste oude en nieuwe luisterliedjes
13 Dancin’ Josey Zin om te dansen en te swingen op muziek van Abba en Stevie Won-der tot Bruno Mars en Meghan Trainor? Dan moet je bij Dancin’ Josey zijn!
  Jan van Oort Jan op de sax speelt liedjes op beats en improvisaties in uiteenlopende stijlen: pop, jazz, Zuid-Amerikaans … Als het even kan begeleid door Albert van Dorssen op toetsen.
14 Winke Wagner Jazzband Toegankelijke standards afgewisseld met pop in een jazzy jasje.
15 Arthur Ebeling He’s got rythm, he’s got soul. Plays a mean guitar in any gingy bar. Hallelujah!
  Carthago Een eigenzinnig powersympho rocktrio met eigen instrumentale composities van 4 tot 8 minuten
16 Fortify Bluesrock coverband met een breed repertoire: van Clapton tot ZZ Top, SRV, Etta James en Joe Bonemassa.
  Blitz Heerlijke rock & rollband. Jaren 60 muziek. De groep staat garant voor een leuke aanstekelijke sfeer. Ze zijn Blitz!
  Frans & Frans

(Badmen)

Dans mee op de pop, reggae en groovy funk van onze local heroes Frans Molenaar en Frans Timmer. Niet in een hokje te stoppen
17 Bel Akoustika Puur, Rauw, Subtiel en Energiek!  Ga mee op reis door covers van seventies tot heden, van jazzy tot rock, van blues tot soul.
18 UseLesS Laat je van je sokken blazen door een jonge energieke 3-mansband met een mix van klassieke/progressieve rock en hardrock.
19 Dogs called Kitty Eigenwijze melodieuze pop van eigen makelij met meerstemmige zang; zeer gevarieerd en aanstekelijk
  Lowryder Blues of wat stevige rock. Geniet van covers van o.a. ZZ-Top, Mark Knopfler, Bryan Adams, Joe Cocker en John Cougar Mellencamp.
20 WITLOF Martijn Sikkens vertaald liedjes vanuit het engels naar het Nederlands.
21 Inge Jivan Kop Saxi Coloris Zuid-Amerikaanse en Joodse Klezmer muziek met saxofoons, keyboard en percussie.
  Bababa baracudaband 7-mans formatie met drums, bas, 2 gitaren, fluit, viool, zang. Versterkt brengt repertoire van de Beatles tot pater Moeskroen!
22 Rolls Noise Dit 6-tal speelt met veel enthousiasme onvervalste Rock & Roll, Nederpop, muziek uit de jaren 60 en 70 en recenter van Elvis tot Bløf.
22 Masters & Friends Akoestische gitaarmuziek zowel populair als meer klassieke nummers Bij sommige nummers wordt ook gezongen.
23 Muckrakers Smaakvolle nummers uit de Britpop-  en rockhistorie geserveerd met een scheutje eigen nummers. Gitaarmuziek voor lekkerbekken.
  Band of Neighbours Een gevarieerde rockmix van het stevige soort. Denk Skunk Anansie, Blöf, The Scene, Kiss, Billy Idol. Rock on!
24 Composters Beverwijks feestband met een zeer breed repertoire, van Paul Anka tot Robby Williams.
  Tommy Inc Wees voorbereid op een een gezellig en swingend optreden met muziek uit de jaren 50 tot 90.
25 Cottontone Vijf mannen weten op natuurlijke wijze een eigen sound te creëren waarbij blues, soul en funk in een modern jasje worden gestoken.
  Jamsessie  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.