Beeldende kunst manifestatie Ezels en Kwasten

Datum / Tijd
16/05/2019 - 25/05/2019
11:00 - 18:00

Locatie
Eetcafé de Zon

Categorie


Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Professionals en amateurs komen van heinde en verre. Allen gek van de zee en van Wijk aan Zee. In mei bruist Wijk aan Zee weer van de creatieve activiteiten.

Opnieuw geven Wijk aan Zeeërs onderdak aan de deelnemers van de beeldende kunst manifestatie Ezels en Kwasten. Zij schilderen, tekenen, filmen, fotograferen, beeldhouwen, lassen, dichten, etc. tien dagen lang op locatie en/of in het atelier van Café De Zon of de Moriaan en exposeren en veilen hun werk.

Je kunt elke dag tekenen/schilderen in o.a. Café De Zon vanaf 11:00 uur en in Dorpshuis De Moriaan in de achterzaal vanaf 9:00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend vanaf 12:00 uur tenzij er een workshop wordt gegeven in de ruimte.

Gebruik geen sterk ruikende middelen of fixeerspray! Wij zorgen dat er reukloze terpentine aanwezig is. Fixeren met spray doe je graag buiten!

N.B. maaltijden voor een speciale prijs, workshops/modeltekenen EUR 5,- p.p. (modelgeld) en je schrijft je een dag van tevoren in op een inschrijflijst voor het eten en voor de workshops. Deze lijsten hangen in Café De Zon.

Iedereen die zich een dag van tevoren inschrijft op de maaltijdlijst is welkom om mee te eten dus ook partners, vrienden, kinderen maar zet wel het juiste aantal personen op de intekenlijst. Zie ook: www.ezelsenkwasten.nl

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.