Toppers van Oranje met een afterparty met Mick Harren

Datum / Tijd
25/11/2018
14:00 - 18:00

Locatie
Discotheek Wijk aan Zee

Categorie


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

4 uur non-stop genieten en meezingen met maar liefst een 40-tal Nederlandstalige artiesten, die hun nieuwste hits ten gehore zullen brengen in de Brasserie in Wijk aan Zee, die voor één middag hun intrek zullen nemen in de Discotheek aan het Julianaplein 47 in Wijk aan Zee, tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje.

Dries Roelvink, Rob Zorn, Justine Pelmelay, Dario, Mick Harren, Robert Leroy, Otto Lagerfett, Rob van Daal, Arno Kolenbrander, William Janz, Frank van Etten, Henk Damen, Guus Bok, Sidney Bischoff, Doenja, Wimmie Bouma, DuoNL, Colinda, Sofia Bianco, e.v.a. zullen voor een ware muzikale happening zorgen met hun nieuwste hits.

Aanvang
De opnames starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 is de de Discotheek aan het Julianaplein geopend voor publiek. Gelet op het beperkt aantal beschikbare entree tickets is het raadzaam om kaartjes voor dit evenement online te bestellen, om teleurstelling te voorkomen.

Presentatie
De presentatie is in handen van Ivo Franklin en de warming-up zal worden verzorgt door de vaste DJ van Toppers van Oranje, DJBee (Patrick Roelands)

Entree
Tickets zijn online verkrijgbaar of op de dag van de opnames aan de Discotheek aan het Julianaplein 47. Wil je zeker zijn van een kaartje, bestel dan jouw ticket(s) online via; www.toppersvanoranje.tv of via www.ticketpoint.nl. voor slechts € 10,– (incl. after party m.m.v. Mick Harren en een vakantie voucher t.w.v. € 50,–).

After Party
Na afloop is er nog een gratis afterparty met een live mini concert van Mick Harren.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.