Starfish at Aloha Beach

Datum / Tijd
18/02/2018
15:00 - 17:00

Locatie
Aloha Beach

Categorie


In de winter iedere derde zondag van de maand:
Live muziek in de Maui, ons gezellige zaaltje aan de noordkant van Aloha. Vuurkorfjes aan, biertje erbij.

Starfish
Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens van Starfish je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys ademen gewoon de zee en het zomerse strandleven, en weten dit om te zetten in een explosieve party waarbij de slippers door de lucht vliegen!

Na een inspirerende tijd in Midden-Amerika richt zanger/gitarist Mats Admiraal de band in 2012 op met gitarist/toetsenist Thomas Wobben, bassist Peter Schillemans en drummer Elmar Lambers. Beïnvloed door de Long Beach-scene met bands als Sublime en Slightly Stoopid, wereldsterren als Bob Marley, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys, en bekende skapunkers als Reel Big Fish, Less Than Jake en Jaya the Cat, weet Starfish met hun energieke liveshow al snel naam te maken en prijzen te winnen als de IJmond Popprijs, Sencityprijs en Mixtream Festivalcontest. In mei 2016 kwam de debuut-EP ‘Brand New Day’ uit op het Duitse Ring of Fire Records, met o.a. de single ‘No Rasta’ die inmiddels meer dan 240.000 streams heeft op Spotify.

Na een succesvol jaar met aandacht bij 3FM, 3voor12 en Radio 1, clubshows met o.a. TenTemPies, Patchanka, Caravãna Sun, Ocean Alley en John Coffey, festivals als Young Art Festival, Pleuropsonic en Zandstock, en shows in Londen en Zuid-Frankrijk, zijn de mannen weer de studio in gedoken voor een tweede EP. Het vijf tracks tellende ‘Sonic Fire’ wordt dit keer uitgebracht op het eigen label Sunny Vibes Records en is voorafgegaan door de singles ‘Dangerzone’ en ‘Another View’, met inmiddels 8.000 plays op Spotify. Het tot de nok toegevulde Patronaat Café tijdens releaseshow in Patronaat in Haarlem was het startschot van wederom vele energieke liveshows in binnen- en buitenland in 2018! 

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.