Smaakmarkt met muziek van: Supermoon met vooraf: Jurre van der Linden

Datum / Tijd
10/08/2018
17:00 - 21:30

Locatie
Julianaplein

Categorie


foto van Smaakmarkt Wijk aan Zee.

De Smaakmarkt beleeft dit jaar alweer haar 6e editie. Het recept is vanaf het eerste jaar een succes gebleken. Acht vrijdagavonden lang viert het dorp de zomer, samen met bezoekers uit de regio, badgasten en toeristen. Op het dorpsplein, onder de kerktoren, wordt een mooie markt gebouwd met lange tafels onder de bomen. De lokale horeca, verschillende buurtkoks maar ook foodtrucks uit de regio komen er met hun lekkerste waren. Van kleine gerechtjes tot volledige maaltijden, van curry tot poffertjes, van BBQ tot kibbeling, van een soepje tot een kaasplankje. Aanschuiven dus, en genieten van een hapje, een drankje, fijne muziek, gezelschap en gezelligheid. Dit jaar verruilen we op een aantal markten bovendien het grote podium voor kleinere settings voor de muzikale invulling. Maar daarnaast ook optredens van bands die een band met deze regio hebben. Tussen de optredens door zullen DJ’s de muziek verzorgen.
De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

Supermoon

supermoon

Supermoon toert op dit moment door het hele land, waar de mannen tijdens de optredens een sprankeling en extase teweeg brengen bij zowel publiek als bij elkaar. Supermoon is coming for you! Het fenomeen Moonstruck Future Funk: een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgt door vijf instrumentalisten. Iedereen in de band heeft een groot aandeel in het componeren van de songs wat altijd tot een uniek resultaat leidt. Bands als Crosby, Stills & Nash, Jon Cleary, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien. Eind maart 2017 verscheen de debuut EP ‘What About It’ waarvan de single onlangs in première is gegaan op NPO Radio 2. De band bestaat uit: Artur Hodes – Electric Guitar/Vocals; Daan Krakers – Acoustic Guitar/Vocals; Joris IJland – Keys/Vocals; Solon Carpay – Bass/Vocals; Tom van Sadelhoff – Drums.

Jurre van der Linden
Jurre van der Linden 6
Jurre was in 2014 al eens eerder te horen op De Smaakmarkt met een gastoptreden. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een veelgevraagde zanger. Sinds hij in 2015 de finale van Gitaarlem won is zijn grote passie en talent voor muziek inmiddels bij een groter publiek bekend.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.