Smaakmarkt met muziek van: Fireball

Datum / Tijd
27/07/2018
17:00 - 21:30

Locatie
Julianaplein

Categorie


foto van Smaakmarkt Wijk aan Zee.

De Smaakmarkt beleeft dit jaar alweer haar 6e editie. Het recept is vanaf het eerste jaar een succes gebleken. Acht vrijdagavonden lang viert het dorp de zomer, samen met bezoekers uit de regio, badgasten en toeristen. Op het dorpsplein, onder de kerktoren, wordt een mooie markt gebouwd met lange tafels onder de bomen. De lokale horeca, verschillende buurtkoks maar ook foodtrucks uit de regio komen er met hun lekkerste waren. Van kleine gerechtjes tot volledige maaltijden, van curry tot poffertjes, van BBQ tot kibbeling, van een soepje tot een kaasplankje. Aanschuiven dus, en genieten van een hapje, een drankje, fijne muziek, gezelschap en gezelligheid. Dit jaar verruilen we op een aantal markten bovendien het grote podium voor kleinere settings voor de muzikale invulling. Maar daarnaast ook optredens van bands die een band met deze regio hebben. Tussen de optredens door zullen DJ’s de muziek verzorgen.
De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (Sawaz) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Wie de laatste nieuwtjes wil weten kijkt op www.facebook.com/smaakmarkt en verder vind je veel informatie op www.smaakmarkt.com.

fireball-MikeJanmaat2

Fireball
Fireball is een trio van ervaren muzikanten rond de gitarist en zanger Mike Janmaat. Het is een band dat nummers brengt uit de reeks Radio 10 Gold, Goud van Oud dus. Heerlijke klanken van Alan Parsons, Billy Joel, Genesis, Moody Blues maar ook Keane en ander recenter materiaal. Helemaal smaakmarkt….take a seat and feel the beat!

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.