‘Raj aan zee’ – Theater ExtraVaganza vintage variété

Datum / Tijd
11/08/2018
19:00

Locatie
Julianaplein

Categorie


Extravaganza vintage variété met een kunstig randje. De ExtraVaganza avonden zitten vol muziek, theater, dans, comedy en andere podiumkunsten & vermaak en zelfs burlesque optredens. De nachtclubeigenaar / host / VJ / zanger presenteert o.a.: Burlesque van Flora Gattina & Dark Salty Coco, muziek van croonerette Marcia & Her Wild Romance bekend van de Romantic Warriors. Volkshelden Jina & Frans komen met de vrolijke accordeon en banjo hun liedjes zingen, Frans en Jina maakten hun debuut in een gekkenhuis en de Rabbijn keurde het goed. Sindsdien is het duo gespecialiseerd in het vermaken van zotten. Fairy Beware-ie Chérie (AKA Regina della Notte) heet je welkom in haar Candyshop en speelt daar een zenuwslopend en suikerspiegel verhogend 🙂 spel. Bringing back live games from forgotten days (ook geschikt voor Nederlandstalige).

Flora Gattina, de altijd elegante showgirl uit Amsterdam, ademt glamour en glitters! De combinatie van verfijning en vrouwelijke kracht uit zich in de meest verleidelijke optredens met een knipoog. Ze wist de jury van Holland’s Got Talent te imponeren met haar spectaculaire en classy burlesque paaldansacts en heeft opgetreden in Londen en New York. Flora is ook de “headmistress” van Amsterdam School of Burlesque en bij Club Extravaganza treedt ze op samen met Dark Salty Coco, die daar een jaar geleden met burlesquelessen is begonnen. Deze dame is nu al de diva van de bumps en grinds en is er klaar voor om te laten zien wat ze allemaal in huis heeft….VaVaVoom! En als klapstuk de snoeihete jazz van Soulville met special mystery guest.

De avond is alleen geschikt voor echte liefhebbers en mensen van boven de 18. Let op!!!! er zijn maar 50 kaartjes. Toegang E 19,50. Je kunt ook een kaartje “ExtraVaganza PrimaDeLuxe” kopen, hier zit een heerlijke fles bubbels bij en een schaal oogverblindende pikante hapjes, en dat voor maar E 37,50.

Voor prijzen en (passe-partout en losse) tickets kunt op onze site terecht: www.facebook.nl/raj.on.tour

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.