‘Raj aan zee’ een festivalweek met film, theater en muziek

Datum / Tijd
06/08/2018 - 12/08/2018
00:00

Locatie
Julianaplein

Categorie


Tijdens ‘Raj aan Zee’ presenteren diverse partijen een mini Film-, Theater- en Muziekfestival in Wijk aan Zee. Een verrassend programma in het koninklijke ‘Raj’s paleis’ met o.a. documentaires, speelfilms,  theater Extravaganza en een ‘laid-back’ afsluiting met Muziek (Blues, BBQ & Brews) vullen deze festivalweek.

De voorstellingen vinden plaats in een zgn. Raj-Paleis (tent). Een Raj Paleis is een mengeling van een Indische tent voor trouwerijen en een Nederlandse spiegeltent, die plaats biedt aan 50 tot maximaal 95 bezoekers. Het aantal kaartjes is beperkt dus reageer snel. U kunt op deze site www.facebook.com/Raj.On.Tour meer informatie vinden en linkjes vinden naar de ticketverkoop site.

Achtergrond festival
Het festival is opgericht door bevlogen mensen met een grote liefde voor film, theater en muziek. Het doel is om mensen samen te laten genieten van film, theater en muziek in de ruimste zin van het woord en voor alle leeftijden. Documentaires uit de omgeving van Wijk aan Zee die niet eerder zijn vertoond. Het is cultuur op het scherm of op het podium voor een select publiek of gewoon een fijn avondje uit met verrassingen voor alle Wijk aan Zeeërs, jong, oud en de tijdelijke bewoners uit binnen of buitenland.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.