Openingsfeest Timboektoe

Datum / Tijd
08/04/2017
22:00

Locatie
Timboektoe

Categorie


foto van Timboektoe Beach.

In april opent Strandpaviljoen Timboektoe de deuren van haar volledig verbouwde en vernieuwde hoofdpaviljoen. De bouw is al maanden in volle gang en de contouren van het nieuwe paviljoen zijn dan nu echt aan de horizon verrezen. Dezelfde sfeer en hetzelfde team, maar dan in een gloednieuw jasje. Voortaan is Timboektoe, gelegen aan het prachtige strand bij de Noordpier in Velsen-Noord/Wijk aan Zee, het hele jaar door 7 dagen in de week geopend. Om dit heugelijke feit uitgebreid te vieren, vindt op zaterdag 8 april weer het befaamde Openingsfeest plaats, met een uitgebreid programma in zowel het nieuwe paviljoen als het tweede paviljoen Kamango.

Op het programma staat weer een lekkere combinatie van nationale toppers en regionale helden: de surf-beatrockers The Black Marble Selection, stampende garagerock van Lookapony uit Eindhoven, psychedelic grunge van Mantra, dampende reggaevibes van General Jabbah en onze eigen stonerrockers Tony Clifton. Achter de decks staan deze avond onder meer Dirk Diggler, DJ Kickflip, Disko Dinozò en DJ Shuffle.

Timboektoe is vanaf begin april weer dagelijks geopend van ‘tien tot tien’, met een nieuwe menukaart, verse biologische sappen en natuurlijk heel veel goede muziek. Tijdens het openingsfeest wordt het vernieuwde paviljoen officieel ingewijd in klassieke Timboektoe-stijl!
————————–————————–————————–——–
Onze programmeur Jeroen, dé man achter alle toffe Timboektoefeesten de afgelopen jaren, is onlangs bij een serieus ongeval betrokken geraakt. Naar omstandigheden maakt hij het goed maar, zoals zoveel ZZP-ers, hij heeft hij geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Timboektoe wil hem uiteraard graag steunen en doneert daarom 1 Euro per verkocht ticket.
————————–————————–————————–——–
TIMBOEKTOE OPENINGSFEEST 2017
Met live: The Black Marble Selection, Lookapony, Mantra, General Jabbah, Tony Clifton
DJs: Dirk Diggler, Kickflip, Disko Dinozò, Shuffle
Toegangsprijs: €13 (vvk) / €15 (deur)
Kaarten zijn verkrijgbaar via onze online Ticketshop. Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly

Comments are closed.