Movies in de Mauï: A Star is Born

Datum / Tijd
17/05/2019
21:15

Locatie
Aloha Beach

Categorie


Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, tekst

Iedere maand een gratis filmavond in samenwerking met een ‘vriend’ van Aloha! De filmavond in mei wordt mogelijk gemaakt door Seedlip Spice – Alcoholvrije Gin.

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Een eerste hoofdrol in een grote speelfilm voor Lady Gaga. Viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) maakt tevens zijn debuut als regisseur. Naast haar rol als Ally, schreef Lady Gaga – eerder bekroond met een Oscar® voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit The Hunting Ground – een aantal nieuwe nummers voor de film, welke ze ook ten gehore brengt in de film. Ook Andrew Dice Clay en Sam Elliott maken deel uit van de cast in de rollen van Lorenzo en Bobby.
Regie: Bradley Cooper

GRATIS ENTREE
Popcorn en zitzakken worden verzorgd door onze kledingsponsor Protest

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.