Live Muziek: Daredevils

Datum / Tijd
31/05/2019
20:30

Locatie
Meifestival op de Dorpsweide

Categorie


Het Meifestival is bedoeld voor iedereen en het is elk jaar weer een uitdaging om weer een programma te maken die voor iedereen iets leuks weet te bieden. Vrijdag is altijd een gezellige dag met een bond gezelschap; jong en ‘oud’ in de mix! Dit jaar heeft de organisatie gezocht naar een formatie die de juiste balans weet te vinden het resultaat; De mannen van Daredevils!

Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht. Deze formatie muzikanten biedt de Meifestival gangers de perfecte mix van top 40 songs, stevige rock, Nederlandstalige hits en dance muziek alles naar eigen ‘Dare Devil Stijl’ gemixt op instrumenten. Ram-, stamp- en feestgarantie inbegrepen!

De vrijdagavond wordt gaver dan ooit!

Want naast de mannen van Dare Devils komt saxofonist Melle Kuil ook op vrijdagavond voor te gekke vibes te creëren samen met onze huis dj DJ Toine!

Kaart niet beschikbaar
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.