Jozef – de musical (afgelast)

Datum / Tijd
14/03/2020
19:00

Locatie
Sint Odulphuskerk

Categorie


In de St. Odulphuskerk wordt samen met de kinderen van het jeugd- en jongerenkoor en een aantal leden van het themakoor de musical Jozef opgevoerd. De kerk wordt omgetoverd tot een heus Theater.

Het verhaal gaat over Jozef. Hij is het lievelingetje van zijn vader, Jacob, en krijgt een mooie jas cadeau. Zijn broers zijn jaloers en verkopen Jozef aan kooplieden uit Egypte. In Egypte wordt Jozef door Potifar gekocht. Daar werkt hij zich op tot hoofd van de slaven. De vrouw van Potifar is jaloers en neemt wraak door Jozef er van te beschuldigen dat hij haar probeerde te verleiden. Jozef belandt in de gevangenis. Daar ontmoet hij de schenker en de bakker die ieder een droom hebben. Jozef kan die dromen uitleggen. Dan heeft ook de farao een droom. Jozef wordt uit de gevangenis gehaald om de droom van de farao uit te leggen. Dat lukt en als beloning wordt Jozef onderkoning van Egypte. Maar dan komt er hongersnood. De broers van Jozef komen in Egypte aan, waar nog wel eten in overvloed is, en herkennen Jozef niet. Jozef herkent hen echter wel. Hij besluit zijn broers op de proef te stellen……

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doen.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.