Hemelvaartsdag – Tentviering

Datum / Tijd
30/05/2019
10:00

Locatie
Meifestival op de Dorpsweide

Categorie


Het is een traditie geworden: Hemelvaartsdag begint in Wijk aan Zee met een kerkdienst in de feesttent van het Meifestival op de Dorpsweide.

Elk jaar staat een ander positief thema op het programma en mogen wij verschillende personen ontvangen die de dienst begeleiden. Verschillende paters, dominees zijn reeds voorgangers geweest tijdens de diensten. Lokale- en internationale koren hebben elk editie weer de diensten met mooie klanken tot een prachtig samenzijn weten te maken. Vorig jaar mochten we bovendien het muziekkapel van het Leger des Heils ontvangen.

Het thema van 2019 is:

Oecumenische viering met lezingen, gebeden, overwegingen en liederen over de kwetsbaarheid van ons mensen, die voortgedreven door de tijdgeest, onszelf en elkaar uit het oog dreigen te verliezen.

Voorgangers:  ds. Arrie van Nierop, majoor Diny Veenendaal en pastoor Kaleab

Muzikale medewerking van de Muziekkapel van het Leger des Heils Kennemerland, het Wijk aan Zee’s Collectief WAZCO en de gezamenlijke koren Wijk aan Zee.

Al weer voor het veertiende jaar deze bijzondere kerkelijke viering op de kermis in Wijk aan Zee.  Een kerk zonder drempels waar iedereen van harte welkom is.

Kaart niet beschikbaar
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.