De Lentetocht van 2017

Datum / Tijd
23/04/2017
12:00 - 18:00

Locatie
Diverse plekken in Wijk aan Zee

Categorie


foto van De Lentetocht van Wijk aan Zee.

In de lente komen veel van de nieuwe bieren, lentebokjes en trendbrouwsels ‘uit’. Gaan we dus even lekker vieren, met een heuse tocht volgens het bekende traditionele bokkentochtsysteem. Alles mag gedronken worden op de Lentepas, maar we gaan voor bier! Dat gaan we dus proeven, middels een heuse Lentetocht. Lekker kuieren en lekker nippen van mooie en ambachtelijke biertjes. Door het dorp, over het strand en om het duin.

foto van De Lentetocht van Wijk aan Zee.

Het aanschaffen van een Lentepas is essentieel voor het voortbestaan van De Lentetocht. Het is allemaal heel eenvoudig: Bij BMM Games, Begijnenstraat Beverwijk, Primera Julianaplein Wijk aan Zee of bij de deelnemende horecazaken, koop je een pas. Wat je ook gaat drinken!!! Dan, en alleen dan, krijg je een hapje bij je drankje en maak je een kans op een prijs in de loterij. Tevens ondersteun je de organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement. We hopen op mooi weer, uiteraard. Maar vooral kijken we uit naar al die gezellige mensen die het bier komen vieren! Je koopt een pas voor 5 euro, daar krijg je een routefolder bij met suggesties welke route je kunt lopen.

foto van De Lentetocht van Wijk aan Zee.

De deelnemende tapperijen zijn: Sout, Het Strandhuis, Sonnevanck, Steakhouse Santé, Gewoon in Wijk aan Zee, La Baliza, Liefhebbers, Klein Zwitserland, Strandpaviljoen De Kust, Het Zomerhuis, Sunsea Bar, Sea You, Hot Spot aan Zee.

foto van De Lentetocht van Wijk aan Zee.

Meer informatie op: www.facebook.com/delentetocht

Kaart wordt geladen...
Print Friendly

Comments are closed.