Dag van de Popquiz

Datum / Tijd
27/12/2017
21:00

Locatie
Timboektoe

Categorie


foto van Timboektoe Beach.

Deze winterse avond hebben weer een nieuwe editie van de fameuze Popquiz! Om 21:00 uur beginnen we met een ouderwets gezellige popquiz van de bovenste plank. In vijf rondes word je ondervraagd over het beste en slechtste van toen en nu. Met natuurlijk extra aandacht voor de (muzikale) gebeurtenissen in 2017! Er kan bovendien lekker meegezongen worden en voor het winnende team zijn mooie prijzen te winnen!

Prijs: 5 euro per persoon, inclusief consumptie
Maximaal aantal deelnemers per team: 5
Reserveren: info@timboektoe.org
ACTIE: Wanneer een team ook komt eten, is deelname aan de popquiz gratis! ( deelneme alleen gratis als er van te voren is gereserveerd)

Nog wat tips voor als je mee wilt spelen: Zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en neem je oude buurman mee voor de fragmenten uit de jaren 60. Hoe gevarieerder het team, hoe beter! Klinkt als: het gezellige broertje van de Popquiz Marathon.

Over de Dag van de Popquiz:
Initiator Rock ‘n’ Roll Highschool organiseert al ruim twaalf jaar met veel plezier popquizzen op verschillende locaties en voor verschillende gelegenheden. Daarnaast is de organisatie sinds 27 december 2013 trotse houder van het wereldrecord popquizzen. Popquizzen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en om dat te vieren en nóg meer mensen met popquizzen in aanraking te brengen vonden zij het tijd worden voor een speciale Dag van de Popquiz.

Wil je meer weten, kijk dan op www.dagvandepopquiz.nl/

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.