Asperge Paas High Wine

Datum / Tijd
21/04/2019
14:00

Locatie
Bar-Bistro: Wijn & Ko aan zee

Categorie


Het doet altijd even een dagje pijn, de Zomertijd. De geleerden zijn het er niet over eens maar wij weten 1 ding 100% zeker. Het voorjaar gaat een uurtje sneller!! Heerlijk dat uurtje langer licht! En dan krijgen we ook meteen zin in alles wat met het voorjaar te maken heeft, asperges, Lambada aardbeien, verse morieljes, tuinboontjes en ga zo maar door. En dat gevoel moet ook worden omgezet in daden vinden wij!!

Daarom een speciale Paas High Wine in de PUURZEE VisBistro. Lekker beginnen met een glaasje mousserend en vervolgens genieten van een viertal gerechtjes die geheel in het teken zullen staan van Hollandse asperges en een verrukkelijk dessert met de koning van de aardbeien, de Lambada’s.

Natuurlijk horen daar ook allemaal lekkere voorjaarswijnen bij! Zoals altijd beginnen we met een vorstelijk glas Louis de Grenelle Carte Corail om in de juiste voorjaars stemming te komen. Bij de gerechten schenken we proefglazen (1/2 glazen) van de wijnselectie van Cathy’s Taste door onze Herbergière Cathy persoonlijk geselecteerd.

De prijs voor deze Paas High Wine bedraagt 55,00 per persoon voor het menu, de bubbles en bijpassende wijnen.

Kaart wordt geladen...
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.