Amsterdamse Feestavond

Datum / Tijd
01/06/2019
19:30

Locatie
Meifestival op de Dorpsweide

Categorie


Op zaterdagavond gaan we in de tent gezellig lallen en brallen tijdens een oer-gezellige Amsterdamse Feestavond. Er staan op zaterdag maar liefst zes Hollandse toppers op de bühne om de zomer tegemoet te feesten! Hatsjee! Inhaken!

Over de gehele avond zullen diverse gezellige Nederlandstalige zangers de Meifestivalgangers vermaken met meezingers en de mooiste tranentrekkers. Onze eigen huis-DJ, DJ Toine, past zijn repertoire aan om de gehele avond tot een Hollands feest te maken. Na deze avond heb je zeker de zomer in je bol!

JOHAN VAN DUIJN
21:00 – 21:30
Dat we in de regio lokaal talent in overvloed hebben is bekend, daarom kicken we op zaterdagavond 12 mei af met een lokale topper. Binnen het genre van Nederlandstalige muziek hebben we dat ook zeker, zo bewijst Johan van Duijn. Deze Beverwijkse stratenmaker ‘klinkert er vrolijk’ op los achter de microfoon! Johan opent het Amsterdamse bal met een spetterend optreden om de Meifestival-gangers op te warmen voor een gezellige avondje Wijk aan Zee!

JOHN EELTING
21:30 – 22:00
Nog zo’n lokale topper! De gezelligheid en ongedwongen sfeer staat bij John hoog in het vaandel. Deze ras-artiest is er weer in geslaagd een TOP nummer neer te zetten. John is van huis uit een feestelijk ingestelde en graag geziene zanger met een enorm hoog entertainment-gehalte. Het geheim van John is dat hij zo lekker dicht bij het volk staat en afstand neemt van “ster-allures”. Zo heeft John ook in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en bezit hij een bijzonder grote gun-factor. John heeft eerder de volgende succesvolle singles opgenomen en uitgebracht;- Casanova- Juanita- Prima Italiana- Bella Donna.

TOM HAVER
22:00 – 22:30
Tijdens een avondje stappen in café bolle Jan waar hij een aantal nummers zingt, wordt hij gevraagd om ook eens een keer in het café op te treden. Dit doet hij graag en zo staat hij ook soms ook in café bolle Jan te zingen. Inmiddels is hij bekend van de nummers ‘Stil in mij’ en ‘Samen Vanavond’, een cover van de Braziliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen. Ook mag hij in het voorprogramma staan van Michel Teló zijn wereldtour.
Met Tom Haver zijn we verzekert van een gezellige Hollandse artiest in de tent van het Meifestival!

DIRK MEELDIJK
22:30 – 23:00
Als jonge jongen zong Dirk al liedjes van Heintje, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Toen Dirk de muziek van André Hazes ontdekte was hij meteen verkocht. Dirk bezocht zoveel mogelijk optredens van zijn grote idool en is bij al zijn grote concerten geweest. In 2007 verscheen de eerste single van Dirk. Het lied “Ik hou van het leven” werd een grote hit. Nog steeds is dit nummer veelvuldig op radio en tv te beluisteren.
Dirk is een echte “man van het volk” en zal er voor zorgen dat het publiek in de feesttent op de dorpsweide volop kunnen genieten!

YVES BERENDSE
23:00 – 23:30
De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse komt ook naar Wijk aan Zee! Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciële setlist en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse steeds meer toe. Tijdens de jaarlijkse Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award 2016 uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.
Yves stapt als vijfde artiest op het podium op en zal het Meifesitval meenemen op meezing-reis!

DRIES ROELVINK
22:30 – 23:00
Als klap op de Amsterdamse vuurpijl sluit de enige echte Dries Roelvink de zaterdagavond! Mede door zijn ruime stembereik en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond!

Kaart niet beschikbaar
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.